Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Setelah Sekian Lama

  • Friday, November 14, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....






    Annyeonghaseyo~~

    Huaaaaa serious lama ekk tak ngadap blog...serious sekarang memang..masa sofia amat-amat pendek...banyak benda yang selalu sofia buat pun tak dapat buat...aihhh tang workout lagi ler ke laut sekarang nih...haha

    Erkkk bila penat kerja nih..sofia banyak pilih tido je bile sampai umah...rasa penat tuh..ngalahkan orang yang kerja kat tapak pembinaan jer rasanya...aihhh >.<

    Niiihhhh pun nasib ade ruang sekejap..nak tido tak boleh...so ngadap lah blog yang dah lama sepi nih kan...

    Baik dari segi keje ke life...sofia sekarang tengah struggle nak amalkan macam dalam pic kat atas nih...tapiiiiii serious susah sebab sofia jenis yang cepat susah hati..jenis tak ada masalah...jenis yang kalo boleh nak berjalan lancar je semua benda...bila ada yang tergeliat sikit dalam pertengahan jalan..haaaa mule lah rasa stress...risau tak tentu hala....

    Yeeeeee sofia tryyyyyy...dan tengah dalam proses mencuba lagi nih....

    Ehhhh ehhh dah November kita sekarang nih ekkkk....rasa macam cepat gileeee masa nak masuk December...penghujung bulan...lepas tu masuk tahun baru...bertambah lagi umur sofiaaaa....

    Insya-Allah sofia try untuk update selagi masa sempat lah heh.....















    0 comments: