Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

😢😨😨😢😢 Macam Tak Sanggup Rasanya

  • Monday, September 22, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...





    Annyeonghaseyo~~~

    Happy monday..happy working ye korang..

    Huhu sofia ni masih lagi dalam pantauan doctor lagi sebenarnya...so..last week masih pegi amik darah 😣😣

    Sabtu aritu baru perasan tangan sofia dah sampai bengkak macam ni 😢😢😢 oh nooooo....rs macam kena dera je tgk kebiruan tangan sendiri nih

    So sofia pn mengadu kat family..si Iqa cakap ade inner bleeding..aduhhhh hati dah mule tak keruan 😰😰

    Lepas tu ibu pulak reply katanya kalo amik darah mmg blh jadi mcm ni... 😥😥 so ade la rasa lega tu sikit...

    Then sofia tanya pulak member sofia..dasar tak puas hati kannnn..hehehe
    Die cakap mmg blh jadi macam tu..tp member sofia tu terkejut bile yg amik darah tu nurse bukan doctor..die kata selalunya xboleh nurse..kena doctor... 😲😲

    Sofia pn rs xtaula...sebab bile amik darah sejak discharged ni memang nurse je amik...tapi sepanjang dalam hospital..mmg hanya doctor saje yg amk darah bukan nurse...

    Aihh...entahla...pasal mende ni..sofia macam nk give up je dah pegi ulang alik hospital 😳😳











    4 comments:

    Isteri kepada Suami said...

    alahhhhh emoticon tak keluar pulak kat enrty nih...tak dapat nak tunjuk expression muke dekat setiap ayat tuh aihhhh :(

    Lyn Yusoff said...

    Sofia,
    better tanya doc. kot ada side effect lain ker? klu dah selalu amik darah mcm gini sure tgn bengkak

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: sofia pun igt nk kne tnye doc jg kot2 ada effect lain..huhu..sok kne jmpe doc lagi :(

    Mummydearie said...

    Masa akak kena viral fever yang kena KIV hari-hari ambil darah pun akhirnya tangan jadi lebam birat. Tapi takdalah seteruk lengan Sofia. Kat spital kadang-kadang memang nurse yang ambil darah bukan doktor.