Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Full Schedule + Tired

  • Tuesday, September 16, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...







    Annyeoghaseyo~~~

    Huaaaaa..lama giler sofia tak update blog ekk..since sofia punye citer denggi..hurmm yang sebenarnya sampai arini masih belum disahkan doctor sofia 100% pulih..even dh dischaged sebulan yang lalu..sofia still kene pergi hospital check darah..taapiiii dari segi mata kasar dan secara fizikalnya..sofia macam dah sihatlah...hehehe...

    Haihhh -.- minggu nih kene pergi amik darah lagi... -.-
    Yang boringnya kene tunggu turn yang sentiasa berjela-jela panjang... -.-
    Rasa teramatla buang masa...

    Ohhh yang buat sofia tak dapat nak update blog sgt sebenarnya lebih pd kerja yang menimbun-nimbun...
    Bila plan cuti bebetul pun keje menimbun..ape tah yg unplanned nih kan...byk pending...

    Sofia minta ampun ler sesangat ea...sofia memang tak sempat nak update ape-ape pun..weekend plak sofia byk balik kg..tak pun family sofia yg dtg..cuma sofia perasan tang selera maka sofia ade pelik sikit..adik sofia  ckp tkut nnti jadi dissorder...hhehe...jd skg nih mmg sofia pun tgh try nk pulihkan tang selera maka nih...Insya-Allah tak akan sampai level dissorder hihi.. :p

    Haaaa minggu ni dh start cuti sekolah ekk.korg ape plan? yang ade anak sure plan jenjalan kannn..
    Aihhh...kali ni chibby tak dapat nak spend holiday die dengan sofia.. :( huhuhu..
    Kali ni abah ibu tak kasi..sofia rasa...antara sbb utama ialah...dekat rumah parents sofia..tinggal 3 orang je..lain semua dh keluar..so..kalo cuti sekolah chibby..dekat rumah tuh sure parents sofia sunyi giler..hahahaha...jadi mmg xblh buat ape lah chib..sorry along  tak dapat nak tolong...tnggu hujg tahun lps exam drjah khas..ajak abang n ibu cuti...lepakla puas-puas dekat umah along nnt ea...xbox awk tuh tak lari mana pun...hhehe

    Oklah..sampi sini je dulu..nnti be free sofia try update lagi..sofia try the best untuk update mcm dulu tetiap hari yer...

    Selamat bercuti...

    Selamat Hari Malaysia...  ^_^




    Daa~~~~












    1 comments:

    Mummydearie said...

    Memang lama gila takda update dari Sofia. Ingatkan memang sibuklah tu. Kalau tak sibuk, mesti ada skodeng kejap-kejap kan.

    Kesian Chibby tak dapat spend time dengan kakak kesayangannya ni. Nak buat macamana, kakak pun baru sihat dan makpak pun berduaan je di kampung. Kalau Chibby takda mesti mereka sunyikan.