Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Entah Tiba-Tiba Kenapa

  • Thursday, September 25, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Sejak dari semalam..entah tetiba..sofia rasa macam ni...tak tahu macam mana nak terangkan secara specific apa yang sofia rasa...tapi..tetibe sofia rasa sedihhhhh sangat..rasa mood semua tak kena..sampai tengok make up pun macam, "arghh malaslah nak tengok.." , "arghhh...boring!!" Padahal selalunya kalau pasal makeup ke apa...macam seronok je nak tengok cuci mata...

    Dan pagi ni pulak...sofia tetibe boleh ada perasaan nak nangis...aihhhh...tak tahu kenapa...kenapa boleh tetibe perasaan nak menangis...lepas tu masa drive nak pegi kerja tadi, tetibe boleh bergenang mata nih tanpa sebab....

    Huhuhu :(( serious sofia pun tak tahu kenapa sekarang ni sofia macam nih :((













    3 comments:

    Mummydearie said...

    Salam Sofia,

    Lama akak tak ke sini dan lama juga tak nampak Sofia di alam maya rasanya. Lah, nape rasa begitu pulak? Teringatkan sesuatu ke? Kadang tu pernah juga rasa tetiba sayu, tetiba macam hiba sangat dalam hati tapi bila fikir balik, tak tahu apa yang dihibakan sangat. Sabarlah ya. Hidup ni kan dugaan!

    Isteri kepada Suami said...

    Salam kak MD,

    Hurmmm tuh la kak...teringat tuh mmg selalu sofia teringat syuk..terutama balik keje yg dr stress nih kan...sofia selalu bbual dengan syuk..syuk yang akn bg moral support...tp skg sofia mmg tak ckp dgn sesapa pun kalo stress...dan sofia mmg tak reti nak cakap dengan sesapa selain syuk..agknya lama sgt dh tpendam kat hati tuh yg sampai tahap tak tahu punca sebenar air mata nih...haha
    btul lah kak...sofia kene sabar dgn dugaan..hurmm insya-Allah kak sofia akn trs cuba untuk bersabar

    tq kak :)

    Jacky Juing said...

    hi cik sofia, banyakkan bersabar.. jika di ingat balik waktu2 kita rancak berbloging berkomen dulu i dpt rasanya apa yang awak rasakan dan luahkan di dalam blog... saya faham.. mmg agak susah untuk sebuah kenangan lalu itu... tapi tabahkan hati k..