Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Hanya Ini Yang Mampu

  • Tuesday, August 5, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    nih chibby yang makin tinggi ke along die yang memang pendek

    Annyeonghaseyo~~~

    Selamat Hari Raya semuaaaaa~~~Maaf Zahir dan Batin yawww~~

    So macam mana cuti raya? seronok? ohhh seronok lah untuk sofia sebab makan syokkkk...hahaha...serious berat sofia boleh naik duduk rumah nih...even seminggu je pun...nampaknya adalah kannn..hahaha

    Aihhh ingatkan tahun nih dapatlah puasa penuh...tak jugak :(( baru ingat nak jealous kan adik sofia tak payah ganti puasa hahaha...

    Haaaa tahun nih raya sofia memang totally out...persiapan ke suasana ke..memang out abis....

    Selain nih first time raya tanpa atuk mi dan pak andak...tahun ni juga, bermula lah kisah si Haziq yang mungkin tahun-tahun akan datang juga..yang susah nak dapat cuti raya.... sampai bile tuh sofia pun tak tahu...boringnyeeeee~~~

    Jadinyaaaaa terlampau banyak perkara yang tak sempat....



    Haziq sampai umah pagi raya dalam pukul 10++

    Sofia semestinya lah tak nak gerak pegi raya mana-mana selagi Haziq tak sampai..yang lain pulak kata tak apa...nanti die continue je mana-mana tempat yang kite stop...huaaaa...xnak...tunggu Haziq sampai juga...

    Sampai je..kasi Haziq tido rilex dulu...penyudahnya..masuk ke tengah hari baru lah kitorang gerak ke umah tok mak...tok mak ni belah ibu...satu-satunya atok sofia yang masih ada...

    dannnnnn gambar kat atas nih satu-satunya pic raya kitorang okeyyyy...

    Kitorang sendiri-sendiri nak bergambar family sahaja memang nan ado tahun ni...serious tak sempat!!!!



    Dah macam ni..terpaksa gilir-gilie adik-beradik amik picture...ohhh sofia memang malas nak bangun...suh adik-adik je tukar turn amik...hahaha

    Perghhhh pagi raya pertama tuh ekkk..dengan panasnyaaaa..aduhhhh aiiii....buat sofia malas segalanya...

    Tahun ni..tema family sofia baby blue...












    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    cun jugak baby blue ni..

    iyer lah thn ni biasa2 jer raya nyer. ater dah tua kan. yg syoknya budak2 lah. kumpul duit raya..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hahaha btul2 tuh..dah tua kannn...makin malas...labih rs nikmat cuti bersama family

    Mummydearie said...

    Salam Syawal, Sofia!

    Janji dapat balik kampung jadilah daripada tak dapat terus. Dah tua-tua ni, raya kurang bermakna sikit. Pagi raya tu memang sibuk di dapur je -sama ada sibuk makan atau sibuk buat kerja :)

    Cantik baju raya Sofia kali ni. Orangnya pun comel. Pakai apapun nampak cun jek!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: salam syawal kak!

    a'aa kak..janji dpt balik spent time dgn family kan...sofia plk sibuk..mmg sibuk..tapi sibuk nk curi masa nak tido hahaha

    aihhh baju sofia ni mak sofia xpuas hati...haha agknya corak2 mcm budak2..sofia pnye pilihan selalu songsang dgn diorg..haha agknye sbb sofia nih bukan suka yg terlampau ladies tuh jadi macam tuh hahaha