Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Gagahnya Dia

  • Thursday, August 7, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





     Annyeonghaseyo~~

     Sebenarnya dah lama lah juga sofia tak melayan movie...selain dari faktor-faktor ke'bz'an...faktor tak ada cerita yang betul-betul menarik untuk sofia sanggup pegi layan sorang-sorang...

    Minggu ni adik sofia ada..so, layan diorang tengok wayang..citer nih yang buat sofia nak tengok sebab ada The Rock...

    Citer Hercules!!! best lah citer die...tapi rasanya kalau jalan cerita nih di kuatkan lagi dengan jalan cerita peperangan yang complicated and panjang lagi..sure best...hahaha...sofia rasa macam kejap sangat je citer nih...macam tak puas..haha..

    Hercules nih legend kan...so, lebih kurang jela jalan ceritanya dengan movie-movie lain yang buat tema zaman rom nih...

    Tapi....ade juga ura-ura tak nak tengok Hercules sebab The Rock..reason nya sebab The Rock selalu berlakon cerita yang santai..komedi kan...bile cerita serious..diorang tak yakin The Rock boleh bawa..

    Ohhhh adakah diorang lupa yang The Rock nih siap penah berlakon jadi jahat dalam citer The Mummy yang jadi Scorpion King tuh haaaa...ade je citer die serious mcm Walking Tall..eah banyak je sebenarnya yang The Rock nih berlakon bawa watak serious...


    Tapiiiii badan die nih ekkk...memang besar la....sofia dengan chibby kat sini kalau jalan sebelah orang-orang obersi...rasa macam kenit je...tak semua..tapi ade beberapa lah...nih si The Rock nih lagi besar dari orang-orang biasa kat sana..perghhh rasa macam orang halus je kalau berdiri sebelah die ekk..

    Okkkk for the first time sofia rasa orang badan ketak nih macam handsome!! hahaha..kalau tak bagi sofia sebelum nih..sofia geli tengok badan macam tuh...

    Ehhhhh sofia kata handsome tuh bukan sebab badan die atau muka die ke apa....tapi...suara die...memang macho la suara die...


    Perghhhh urat bukan main keluar sana sini....heeee bile tengok beriya orang macam ni exercise..sofia rasa seriau...takut tengok urat-urat tuh haaa..takut macam nak meletup...huhu..

    Sofia nih yang lari kat atas treatmill tuh pun...baru 30 minit dah macam apa dah muka tak larat...tuh pun urat tak keluar macam ni...aihhhh tahan betul diorang nih ekk...

    Agak-agak kalau perempuan yang ada 6-pack..ok tak ek? hahaha












    4 comments:

    Mummydearie said...

    La, peminat The Rock rupanya! Akak tak minat dia ni, Sofia. Lelaki berbadan tegap cam ni sampai terkeluar segala urat, lagilah akak tak suka. Hahaha.

    Bukan main lagi nak ada six pack juga ke? Buruk je akak rasa kalau perempuan ada six pack :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: sofia pn xsuka kak..tapiii sofia suka suara die..hehe machooo...

    hahaha sofia ade 1 pack je..tuh pn nak kasi kempis bkn main payah...ahaha

    Lyn Yusoff said...

    mak aihhh mcm gergasi dah the rock ni..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: kan besaaaaarrrr kan....hahaha