Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Yang 1 Tu Memang Tak Sabar..

  • Friday, July 4, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...







    Annyeonghaseyo~~~

    Yeaaaaa Jumaat!!! Ehhh...dari bukan bulan puasa sampai bulan puasa pun tetap excited tunggu weekend..hihi..semestinya bila bula puasa ni sofia excited tunggu weekend..macam dalam gambar tuh...yang memang sofia nak buat weekend adalah tido!!! huhu nak cover tido..

    Lepas subuh..sofia bukan lah terus siap-siap pegi keje...sofia pegi sambung tido...penyudahnya setiap kali bangun tuh asyik lah rasa tak nak pegi keje sebab nak sambung tido...

    Tadi bangun pun lambat..siap rasa macam nak cuti je arinih...tapi mengingatkan balik yang sofia ada keje yang tak boleh nak extend date...ohhhhh nonono...sofia sanggup pegi keje dari tangguh benda2 tuh...tak sanggup nak sakit kepala...

    So....sofia pujuk hati..sabar sofia..tinggal arinih je...sok dah cuti boleh tido... :)

    Yesssss esok weekend!!!

    Happy weekend :)











    4 comments:

    Mummydearie said...

    Tak balik kampung ke, Sofia?

    Bulan puasa ni terasa cepat betul Jumaat. Kalau tidak, kerja menghitung jari jek bilalah nak sampai Jumaat :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: tak kak...nk rest mgu ni..nuzul nnt bru balik..

    kannnn...cpt gile

    Lyn Yusoff said...

    yelah, weekend ni nak qada tidur juga skit2.. tak boleh lelebih makruh bulan puasa ni.. hahhaa

    happy weekend!!!

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hahahaha kakkkkkk...sofia tertido smpi pkl 4pm...serious xsedar lgsg