Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Minggu Terakhir

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Huwaaaaahhhh...sofia tak sedar kita dah minggu akhir puasa...cuti raya pun baru nak apply sebab lupa kita nih dah minggu akhir puasa...nasib baik sedar awal..kalo tak ade yang cuti dulu baru apply cuti nanti haha..

Makin nak cuti...makin ler banyak benda nak kejar...aigoooo...mana tak nya tak perasan dah minggu akhir kita kerja kan...

Sofia tak sure berkesempatan ke tak esok lusa nak wish korang..jadi sementara sempat ni..sofia wish semua umat Islam Selamat Hari Raya...sofia minta maaf dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki...zahir dan batin..andai kata ada ayat-ayat sofia yang mengguris hati korang yer..

Kepada yang akan pulang ke kampung halaman...berhati-hati lah ketika memandu...jika semua pengguna berhati-hati..tanpa fikir untuk diri sendiri, Insya-Allah semua orang boleh gembira sambut raya...

Bagi mereka yang kehilangan seseorang...tabahkan hati..kuatkan semangat...memang berat rasanya menanggung rasa terutama ketika dengar takbir raya nanti...jangan putus asa berdoa..doa untuk mereka yang dah pergi dan juga doa untuk kita lebih kuat menghadapi dugaan Allah...

Sofia try cari kot-kot ada gambar yang berbaju kurung nak letak kat entry nih..tapi nan ado...yela..nak raya sinonim dengan pakai baju traditional nih kan...so end up sofia letak wishes jelah..nih pun khidmat dari mr google...

Selamat bercuti...selamat Hari Raya

^_^















7 comments:

Mummydearie said...

Selamat Menyambut Aidil Fitri, selamat bercuti dan beraya ya, Sofia. Kalau ada tersilap kata di sini, mohon ampun dan maaf.

Bila balik ke Muar? Pandu kereta tu berhati-hati, jangan cepat marah. Lambat ke cepat, asal sampai di rumah dengan selamat :)

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: selamat ari raya kak...sama lah kita...mintaa maaf dari hujg rambut sampai hujung kaki yer...

jumaat arr baru balik..lepas keje =(( hhaha akk pun tau sofia cpt naik angin ek kat jalan..hahaha...insya-allah kak..

Lyn Yusoff said...

Selamat hari raya dik
maaf klu ada tersalah silap yer..
balik kg nnti hati2 memandu tau. biar lambat asal selamat

Isteri kepada Suami said...

Lyn: selamat ari raya kak =) samalah kite 0-0 yer...

Jacky Juing said...

Awak,, selamat hari raya ok... raya kat mana.. sedar x sedar dah dkt almost 5year kita kenal dlm blog.. i read semua kisah2 u.. duka suka tawa tangis... tetap tabah menghadapi semua.

masih ingat mr.j menang losen kempiskan perut buncit dari blog u...

http://www.pengerindu.com/2009/11/pertama-kasih-menang-online-quiz.html


- Mr.J
www.pengerindu.net

Isteri kepada Suami said...

mr.j : tq mr.j...yer..lama dh kite knal melalui blog kannn..hehehe tqqq sgt kerana masih follow blog i..haha ya lah...hadiah tuh..back end uruskan hadiah sampai ke pemenang tuh semuanya kerja syuk..skg dh xdpt nak buat macam dulu tuh :((

Jacky Juing said...

tapi.... perut i kempis kembung kempis je..tak tentu hahahha