Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Lain Dari Yang Lain

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~

Korang penah tengok tak video nih? Video kahwin yang lain dari yang lain...kalau biasenya video yang hampir seluruh video tuh 90% adalah perasaan happy...tapi yang nih situasi yang berbeza..

Sofia rasa tersentuh tengok video ni...even tau yang pasangannya akan mati..die tetap teruskan planning die untuk kahwin..tak tahu lah kalo orang lain tak rasa macam sofia rasa..

Apa pendapat korang dengan video ni?











4 comments:

Mummydearie said...

Akak ni queen air mata, Sofia. Tengok je dah sedih, merah-merah hidung. Mahu tak nangis meraung kalau memang tahu pasangan kita akan pergi dulu. Kira tabahlah pengantin perempuan ni boleh control feeling sedangkan orang keliling habis dah meleleh air mata!

Lyn Yusoff said...

alhaiii.... sedih lah pulak tgk video ni... *nangis*

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie : kannnnnn...sofia salute dgn pengantin perempuan tuh

Isteri kepada Suami said...

Lyn: a'aa...sofia pn leleh air mata ni...sampai tak tau nk describe camne perasaan tu bila kat tmpt pengantin perempuan tuh