Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Kejutan

  • Wednesday, July 9, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Ohhhhh..sekali lagi terkejut beruk pagi nih....kali nih punya world cup memang banyak kejutan seyh....kali nih brazil lah pulak...weyh...sangat sofia tak jangkakan yang diorang ni akan kalah di tempat diorang sendiri...sofia bajet paling teruk pun naib juara..nih tak...

    Dan memang terkejut dengan result nya yang whoaaahhhh....7-1 tuh....kalo 2-1 ke macam ok lah lagi kan...nih jauhhhhhh sangat nih....sofia tak tahu lah apa lagi kejutan lepas nih...

    Apa lagi kejutan lepas nih ekkk...

    Haaaa belanda...sofia tak sabar nak tengok Van Gaal start dalam Manchester United nih...hahahaha...hopefully boleh bawa kegemilangan Man Utd balik...











    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    mmg terkejut sgt2. 7- 1 kan. klu 3 1 tu boleh lah terima lagi.
    terpikir brazil ni tak terror ker or germany terros sesangat.

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: tuh la...blh terima kalo die kalah..alah mmg adat game kan..tp nih sampai 7-1..tuh yg buat semua tkejut

    Mummydearie said...

    Ni baru namanya pesta bola, Sofia. Sampai next World Cuplah akan ingat kekalahan Brazil yang sungguh memalukan ini.