Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Sekeliling

  • Tuesday, June 17, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Sofia akui words "Ajal Maut di tangan Allah swt" tanpa kira usia...tanpa kira bangsa dan agama...ajal tuh memang dekat je dengan manusia..tanpa mengira siapa pun manusia tuh...bila tiba masanya...tetap akan tiba tanpa sesaat atau sekelip mata pun terlewat...tuh lah janji yang pasti buat manusia..

    Tapi..apabila orang yang kita sayang meninggal dengan tetiba nih..sure buat kita rasa down gila...depression tuh memang teruk...sofia dapat bayang perasaan tuh..tapi bayangkan dengan keadaan yang diri sendiri perlu masa untuk terima berita mengejut macam nih...dirinya harus juga kuat demi anak-anak yang juga sama-sama merasai kehilangan...

    Act cerita nih terjadi pada member yang sofia kenal...even tak rapat..tapi mendengar keadaan dia yang pergi dengan tetiba sangat mengejutkan semua orang...memang sedih..apa tah lagi keluarganya yang menerima berita ni...

    Takziah buat keluarganya...semoga mereka tabah menghadapi dugaan ini...

    RIP kawan!








     

    2 comments:

    Lyn Yusoff said...

    Semoga keluarga beliau tabah..
    salam takziah

    Mummydearie said...

    Al-fatihah! Salam takziah buat keluarga yang ditinggalkan. Bila mendengar kisah sebegini, memang takut rasanya. Zaman sekarang ni kerap sungguh dengar orang muda mati tiba-tiba. Banyak sangat penyakit misteri di dunia serba moden sekarang ni kan....