Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Finally!!!

  • Friday, June 20, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhh bahagianyaaaaa....finally its Friday!!!! yeehaaaa~~~

    Gumbira super super gumbira...sebab sofia nak cover tido...perghhhh memang mengantuk tahap gaban je sekarang nih...minggu nih pergi office memang lemau abis sebab asyik mengantuk je...even lunch pun sofia sanggup tido dari makan...

    Dapat sehari sofia cover tido puas-puas pun cukup dah...lepas tu, mission weekend ni nak kemas umah sofia yang macam sarang ape pun tak tau lah...aihhhh before2 nih sofia sangat2 busy...so tinggal weekend nih je..next week dah tak sempat...lagi lah nak puasa dah...memang alamatnya lagi malas nanti sofia nak berkemas...jadi baik setlekan semua minggu ni hehe...

    Happy weekend ye korang....have a great weekend ^_^












    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    dah habis dah weekend. esok kerja. huhuhu

    Mummydearie said...

    Ni sah-sah ni bulan puasa hujung minggu meng-qada tidur jelah ya :) Akak next week baru nak kemas rumah. Kalau tidak letihlah nak bekerja lebih masa bulan puasa nanti.

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: haha kak...sofia fresh kali ni nk masuk keje..sbb dh puas bantai tido hehe

    Mummydearie: hahaha ye betul tuh kak...mmg tuh aktiviti utama sofia bln puasa nanti hahaha..pergh kak rajinnye nk keje lebih masa time pose