Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Back To Routine

  • Monday, June 16, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






      Annyeonghaseyo~~

    Hampir 2 weeks sofia tak meng'update' langsung blog nih...hurmmm...theres a reason...bukan sekadar busy...tapi mood sofia untuk bercerita pun kurang...sebab atuk sofia baru sahaja meninggal dunia..

    Lepas tu mula school holidays....ohhhh time memang teramat busy...sofia bangun awal untuk prepare breakfast...balik rumah lunch...lepas office layan si kecil tuh...ohhhhh serious penat...sofia tabik spring abis dengan supermak..emak yang bekerja nih....ohhhhh serious penatnya..sofia memang tak mampu lah kannn...

    Huhuhu...memang hati happy sebab balik umah je layan chibby tuh kan...hahaha ada je yang die nak cari pasal...pasal aktiviti apa yang sofia buat time cuti tuh..nanti lah sofia cerita...sofia tak lah amik cuti untuk berjalan-jalan kali nih...just weekend je jalan dengan budak-budak nih...

    Kerja pulak...huhuhuhuhu :(( rasa nak melaung pun macam dah tak ada suara dah....banyak sampai sofia rasa jem dah kepala otak nih asyik nak pikir je...aiihhhhh :((

    Hurmmmm...cabaran kehidupan zaman sekarang kannnn......









    3 comments:

    Mummydearie said...

    Padanlah lama mendiamkan diri. Ingatkan mood dah merundum terus merajuk tak mahu berblog lagi. Apa-apa pun happy akak tengok Sofia dah start menulis. Mesti banyak nak share cerita dengan si Chibby yang manja tu. Penat ya Sofia jadi 'surirumahtangga' separuh masa? Hah, cam tulah Sofia kerjaya kami mak-mak nih. Keh3x.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hehehe xdelah kak nk merajuk2 nih...hehe..perghh tp mmg manjang rs xcukup tido je...nih sofia rs nk bantai tido awal..nk cover tido balik haha

    Lyn Yusoff said...

    Sofia,
    patut lah takde entry.
    takpelah slow2 lah balik menulis yer :)