Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Adat dan Lumrah

  • Thursday, June 19, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera






    Annyeonghaseyo~~

    Perghh terkejut sofia dengar pasal spain...erkkk sofia tidak le gigih tgk bola pepagi buta terutama ari keje...tapi berita dari semasa ke semasa pasal world cup nih boleh tahan lah up to date jugak..hehe..sebab antara salah satu topik yang selalu sofia dengan chibby borak ialah pasal bola haha..sofia boleh la tahan kaki bola zaman-zaman kanak-kanak riang dulu..cuma makin tua nih makin kureng le tegarnya nak ngadap bola haha

    Buat penyokong spain...sabar lah yer...bukan rezeki mereka untuk tahun 2014 nih...












    2 comments:

    Mummydearie said...

    Akak rasa zaman sekarang ni akak lebih enjoy layan tidur berdengkur daripada mengadap bola pepagi buta. Tapikan... memang kesian kat Spain. Awal-awal dah blah :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: btl kakkkkk..sofia pun sama hahaha mmg baik sofia layan tido hahaha