Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

TGIF

  • Friday, May 23, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Anyeonghaseyo~~

    Ohhh akhirnya jumaat!!! yeszz yeszz!!!

    Erghhh minggu nih agak horror...mana PC nya problem..telephone juga...yang tak boleh connect bagai..arghhh...satu-satu jadi macam-macam...

    Sabar...sabar sofiaaaaaa~~~~

    Dan akhirnya..berkat jumaat..alhamdulillah...segalanya ok...tapi..arinih lambat pulak update haha..

    Okey...tak sabar nak tunggu malam nih...haha...dating!!! erkkkkk cop..dating dengan married couple yer...bukan yang 'couple' thingy tuh...serious lama teringin nak lepak dengan diorang sejak member sofia nih pun dan abis pantang die...hahaha

    Dulu masa belum kahwin...memang selalu gile lepak ngan member sofia nih..haha kami selalu buat kerja gilossss.... :P

    Happy weekend korang~~~








    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    tajuk sama pulak..
    patut lah tak berupdate..
    anyway, happy weekend n selamat dating hehehe

    Mummydearie said...

    Kalau Jumaat aje memang terserlah kegembiraan dalam entri Sofia ya :)

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: ehhhh kak..kite selalu buat tajuk sama kan bila nak masuk weekend ke cuti hehehe

    Mummydearie: :P blh nampak ek kak terserlah happy nya tuh

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: kak!! sofia emel akk yer!!