Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tetap Tahniah untuk Mereka!

  • Monday, May 26, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday~~

    Congratulation to Team Malaysia!!! even tak dapat bawa balik Piala Thomas..still buat sofia rasa bangga..dapat ke final pun dah syukur...

    Bila dah sampai tahap ni...pada sofia, menang kalah adat perlawanan...team Malaysia tetap dah buat yang terbaik untuk negara...kami tetap berbangga dengan team Malaysia!!















    5 comments:

    Lyn Yusoff said...

    proud to be Malaysian, even kalah pun tapi kak lyn rasa games ni sgt sengit.. kalah bermaruah kan..

    Lyn Yusoff said...

    proud to be Malaysian, even kalah pun tapi kak lyn rasa games ni sgt sengit.. kalah bermaruah kan..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: btul tuh kak...mmg sengit sangat..

    Mummydearie said...

    Akak tak cukup patriotiklah Sofia. Tak tengok pun walaupun dengar jerit pekik hiruk pikuk orang menyokong team Malaysia. Tanya kat boss Jepun, cuti elek ke Jepun menang. Dia senyum jek!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha sofia minat lah jg skit2..hehe

    haha kalo akk keje kat jepun maybe lah kot..jepun menang pun tak cuti..kite msia..kalo menang ade je yg mnta cuti ek haha