Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Short Break

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~

Morning!! ok arinih rasa macam tak ada nak ber'monday blues' pun..hehe baru balik dari Muar kannn...so nih masih rasa fresh lagi nih

Sofia balik Khamis awal pagi...nak balik Rabu lepas office..serious tak larat..sure jem nya highway tuh kan...so baik le balik lepas subuh...

Sampai je umah...ibu ajak cari kain untuk raya...hahaha..yer...kami dah mula persiapan baju raya...ke Melaka mencari kain...



Ohhh noooooo!!! apesal le muka sofia nampak macam kembang semangkuk..aishhh..

Act tuh muka dari subuh..berlengas badan...aihh nasib baik mandi sebelum balik Muar tuh..kalo tak sampai ke Melaka bau ashammm hehe

Jadi kitorang late lunch kat melaka...punya lah ramai orang yang mengunjungi melaka time tuh..jadi, kami pun decide makan Nandos kat JJ tuh jelah...

Perghhh tuh pun...sampai lambaaaatttt gile makanan...nasib baik perut nih boleh tahan lagi...kalo tak dah lama sofia ajak keluar je cari makan kat tempat lain hehe



Kali ni..family sofia tak semua ada..Haziq, Syaza dan Iqa kerja...jadi..siapa yang ada jelah..

Diorang public holiday pun kerja...huuuuu gaji dapat double triple...syokknyeeee...




















4 comments:

Petak Bunga said...

salm kenal..

jumpa kat blog md..hihi

Lyn Yusoff said...

sure lah happy semacam.. baru balik jumpa family kan :)

Mummydearie said...

Memang dah tau dah! Kalau 'fresh' dari kampung memang happy aje muka ya, Sofia :)

Dah siap hantar ke belum kain nak buat baju raya tu? Kali ni apa warna 'uniform' mak Sofia pilih? Hehehe...

Isteri kepada Suami said...

Petak Bunga: Hai...salam :)

Lyn: seemstinya :)

Mummydearie: hahaha terlebih fresh..dah ade dh tema uniform...blue the ocean...hahaha tp sofia je yg xsuka cr kain...pening..beli dh siap je hehe