Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Phonograph Record

  • Wednesday, May 7, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt..Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Huhu..pepagi ni tetiba sofia kena muntah-muntah..aihhh tak tahu punca...nak kata tak makan..malam tadi sofia makan mee hun tomyam..otw nak ke office kena..kalo awal lagi before siap2 nak pergi kerja..mmg sofia akan ke klinik dulu..nih kena dah otw pegi office..sure malas sofia nak pusing-pusing bagai...

    Terus jela ke office..kang kalo muntah lagi non-stop..baru sofia ke klinik..

    Huhu...sofia tak tahu kenapa sofia senang kena muntah-muntah nih.. :((



    Oklah..stop psl muntah-muntah nih..

    Haaa..act abah sofia keluarkan stock piring hitam die...serious banyak collection abah...haha now i know...kenapa kitorang anak-anak die kalo bab-bab lagu ke movie ke drama..mmg akan melekat tengok...lagi lah chibby..dari die sebelum sekolah..die dah tahu sape knight king cole bagai tuh..yang mana sofia sendiri pun tak kenal...

    Sekarang kan dah pakai CD DVD nih kan...abah still cari lagu-lagu lama die..tapi still tak boleh challenge koleksi piring hitam die nih...jadi, abah pun ade lah bunyi nak cari pemain piring hitam...

    Jadi...korang tahu tak mana-mana tempat yang jual? dan bape range price nye ek?













    5 comments:

    Lyn Yusoff said...

    akak pernah tgk kat amcorp mall..
    tapi tak sure lah harga berapa...

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: member sofia pn pnh ckp ade nmpk kat amcorp mall..tp tuh la nk tgk plk price nye..hehe kalo mahal sgt..tkt xmampu hehe

    Mummydearie said...

    Tak pastilah Sofia tapi memang betul kat Amcorp Mall tu banyak jual barang-barang klasik especial bila ada flea market yang hujung minggu tu. Tengok piring hitam ni teringat zaman menonton movie dulu-dulu :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hehe xpe nnt sofia try survey kat amcorp tuh..thx kak :)

    sal ya said...

    Amcorp mall tu mcm tmpt pengumpulan brg2 lm.