Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Birthday Present

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera..






Annyeonghaseyo~~

Woooahhh~~~ rasa fresh je kepala nih..hahaha..baru balik dari melihat keindahan ciptaanNYA...memang tenang sungguh rasa kepala nih..

Sofia punya short vacation kali ni ke Perhentian #perhentianisland

Seronok!! ++ nih pertama kali sofia jejak kaki ke negara Terengganu..dah hidup 28 tahun baru nih masuk ke area pantai timur..ok..besttttt..



Lepas syuk meninggal...nih first time sofia pergi bercuti pada birth date..hehe..kebetulan ye~~

Dan ianya menjadi bermakna apabila tarikh ini sofia mempunyai pengalaman yang tak mungkin sofia lupakan...haha nanti sofia story lah apa mende nya tuh kan...serious syokkk~~ sampai terkehel-kehel tangan nih di buatnya... 


Memang tema alam semula jadi betul kali nih punya vacation...

No line telephone..internet bagai...nak shopping? erkkk pun tak ada...memang tema menikmati keindahan alam 100%


Tapi sofia peduli apa tak ada tuh semua..bila nampak sendiri cantiknya air laut..dengan langit yang cerah dan bercorak...dengan kehijauan pokok-pokok...dengan angin-angin laut setiap masa...ya Allah!! nikmatnya!!!

Sofia bersyukur sangat diberi peluang menikmati kecantikan ciptaanNYA ini...
















4 comments:

Lyn Yusoff said...

Pulau perhentian mmg best..
kak lyn pernah pg zaman study dlu.. skrg ni ntah bila lagi nak pegi..
mmg enjoy betul

Isteri kepada Suami said...

Lyn: a'aa kak...sgt2 best...mmg rs nk pg lagi

Mummydearie said...

Akak belum sampai lagi pulau ni. Akak lagilah lama tak pergi pulau ni, Sofia. Rasanya lepas kahwin sampailah sekarang. Badan pun dah naik berat gini. Tengok gambar pun dah boleh rasa betapa indahnya P.Perhentian ni. Insya Allah, semoga dapat ke sana satu hari nanti.

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: insya-Allah kak...nanti akk blh la plan dgn hb ajak pegi sini..pegi dgn family sure lagi best