Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Rindu dan Tahniah

  • Wednesday, April 30, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    So..last weekend majlis resepsi house mate sofia time study dulu...dan buat pertama kalinya kami satu rumah time study dulu dapat berkumpul...kalau tak..bila orang ni free...orang sana tak free...memang susah nak semua berkumpul...hehe

    Dannnn yang paling senang bila natra punya majlis nih dekat putrajaya juga....ohhh lagi le senang...

    Natra!!! kamu sangat cantik...solekan kamu serious cantik!! Tahnia natra..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..



    Kamiiii!!!!

    Nihhhh orang semua tengah concentrate dekat natra kat depan tuh..kitorang kat belakang nih bising buat drama sendiri hahaha...

    Budak kecik nih anak putri...ummi die yang yang pegang die tuh...nama budak kecik nih Khalila Su'ad...yang su'ad tuh nama sebijik dengan adik sofia hehe...

    Muka khalila tuh macam muka ummi die...cantik + comel...sangat suka makeup hehe memang pesen ummi die juga...



    Nampak tak tangan khalila? Die try nak ikut pesen-pesen aunty die nih kan...tangan ada je nak tunjuk bile depan kamera..confused agaknya nak buat macam sofia ke peace sign macam yang lain hehe

    Budak kecik nih sangat pandai selfie bile tangan die pegang handphone...



    Next..outdoor photo shoot pulak hehe...kalahkan pengantin heh...

    Depan Istana Kehakiman...time kitorang tengah guna guna kamera polaroid tuh...adik putri snap juga..nih memang candid lah ek..



    Memuaskan hasrat Sarah nih ha...nak amik gambar cover album kononnya..

    Happy sangaaaattttt dapat berkumpul reramai mcam nih...sofia rindu sangat dengan diorang...masa makan tuh asyiklah mengimbau kenangan masa study...ya Allah...rindunya time tuh...zaman bersama diorang adalah antara waktu yang terindah bagi sofia...

    Koranggggg!!! sayang sangat korang!!!

    TQ kerana menjadi rakan sofia heh....















    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    pelamin sgt cantik & elegant

    Mummydearie said...

    Cantik pelamin dan pengantin. Kalau dah bekerja tu Sofia, memang susah nak jumpa. Kita free, mereka tak free. Mereka free, kita pulak tak free. Nanti masing-masing dah ada keluarga sendiri lagilah susah nak berjumpa macam dulu-dulu.

    Ewah, ewah, siap ada outdoor photoshoot. Memang mana-mana pengantin pun kalah macam ni!

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hehe kannn...

    Mummydearie: haha mmg pun kak..ade planning nk berkumpul..tp bila masanya sure ade je yang menghalang...