Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ohhh Monday Morning

  • Monday, April 7, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...







    Annyeonghaseyo~~

    Ahhhh pagi Isnin yang super mengantukkk...sofia dari johor 5 pagi..bayangkan pkl 4 pagi dah kena mandi...sekrang ni muka sofia macam zombi hidup depan pc..

    Tuh pun nasib baik Haziq baik hati nak tolong hantar..act budak tuh ada urusan..tuh die ikut sekali...sian Chibby tengok je abang die ke Putrajaya tak dapat ikut...awak sekolah..next time ea chibby..

    Haziq drive sofia tido..malam tadi tak dapat tido sangat...sebab semalam sofia tido separuh hari hahaha...

    Ya Allah mengantuknyaaaaa....apa jenis coffee pun tak jalan nih...









    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    ya Allah.. kesiannya awak sofia..
    balik nnti rest cukup2 yer..
    napa tak appy cuti jer?

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: kak...nih mmg menghitung masa nk blik bantai tido..nk apply cuti mcm xbest plk..sbb plan nk cuti bulan depan..hehe..tuh terpaksa bertahan skit bulan ni..

    Mummydearie said...

    Haippp... jadi tukang tidur dalam kereta pun mengantuk juga ya? Kalau akaklah Sofia macam akak kata dulu, memang akak cuti setengah hari semata-mata nak drive dari kampung ke KL. Balik kampung syok. Balik semula ke KL memang tak syok langsung!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: perghh mmg kak..ngantuknya yg amat time tuh...hahaha yelah betul2...mmg blik kg gumbira manjang..hilang penat...time balik kl semua penat...tp skg sofia berkira2 skit nk amik cuti sbb keje agk byk kan..huhuhu :(