Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Nakkkkk!

  • Thursday, April 17, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhh nasi lemak!!! minggu nih setiap pagi sofia bila bangun pagi je sure teringatkan nasi lemak...aihhh kat office nih datangla awal macam mana pun..perghhh nak dapat sambar nasi lemak nih...macam sekali dalam sebulan je kalau bernasib baik...

    Dah lah area umah sofia pun tak ada orang jual nasi lemak bungkus nih...jangan kata bungkus daun pisang ke polistren..rupa orang jual nasi lemak pun memang tak ada....arghhhh~~~

    Nasib baik..minggu nih sofia dapat tahu area rumah member sofia ada orang jual nasi lemak...apa lagi..memang minta tolong die belikan..hehe..kalau die sempat lah...tak kisahlah..janji dapat merasa nasi lemak...serious sofia memang nak makan nasi lemak..agaknya sebab susah nak dapat..tuh yang tekak nih memang makin over asyik nak je..hahaha
















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    lama dah tak makan nasi lemak...
    boleh kira kot dlm setahun hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: perghhh kak sofia xblh..lebih sebulan xmakan je terus rs teringin sgt nk makan...

    Mummydearie said...

    Pergghh...menggamit-gamit usus perut untuk merasa. Akak pun lama dah tak dapat menikmati nasi lemak bungkus gini. Area rumah akak pun memang sangat sukar nak jumpa orang jual nasi lemak yang marbeles. Kalau dapat jumpa, memang akak beli setengah dozen terus.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: haha..sofia bc sekali igt akk nk beli sedozen..rupenye setengah dozen hehe...tp yela..bile jarang dapat..makan sebungkus tuh xpuas