Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Luahan Rasa

  • Tuesday, April 15, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Sofia rasa terlalu banyak sangat yang ada dalam kepala + dalam hati nih...sampai rasa tak mampu nak diluahkan macam mana dan kepada siapa...terlalu banyak perasaan yang terkumpul...

    Benda macam nih yang buat sofia rasa penaaaatttt sangat dan macam give up untuk teruskan...apabila ianya dilakukan bukan dari hati...yang bertentangan dengan hati sendiri...memang menyebabkan rasa penat + give up..tapi...siapalah kita nak pertikaikan...kita hanya pencacai picisan saje...

    Kenapa tidak mengambil peluang yang ada untuk berubah? kenapa perlu diteruskan tradisi yang salah...arghhhhhh 

    The world is so sick..What good is to live in such world? Why should I try to live well in this unfair and crazy world?

    Arghhhh feel like dont want to try anymore...I dont want to be corrupted!!









    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    biasalah tu sofia,
    segala apa yg berlaku ada sebab dan hikmahnya.. apa2 pun kita kena sabar..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: huhu btl akk ckp tuh...huhuhuhu sampai kadang2 sofia rs buntu sesangat tak tahu nak buat apa..laluan mana yg betul utk dilalui...huhu

    Mummydearie said...

    Bertenang Sofia. Kalau tak suka apa yang Sofia buat sekarang, do something that you like - perkara yang tak menyemakkan lagi otak yang dah kusut tu. Adat kehidupan, memang ada ups and downs. Mungkin bila fikiran kusut, kita tak nampak jalan mana yang harus dilalui. Tenangkan hati, ingat pada-Nya. Dah, tak mahu tension-tension. Back to your usual happy mode :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: susah kak kalau nk betul2 ikut apa yg sofia nak skg nih...huhu..mcm sofia tak blh nk pandang belakang..hanya menonong je tegak..huhu sy try..aihhh rs nk pg buat something lepaskan stress