Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Late Update

  • Monday, April 14, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhhh isnin..perasaan entry arinih dengan entry last week...fuhhh jauh beza...bila nak sebut isnin tuh...erghhh isniiinnnnn~~ memang lemau 1 badan..haha..

    Ok..weekend kali nih memang purely rest...sofia betul-betul rest untuk dapatkan balik tenaga...hahaha macam kehabisan tenaga je last week...tah le...penat sangat sofia rasa last week...

    Act..sofia rasa..arinih nih lebih kepada malas nih...hahaha dah sedap sangat rest weekend...tapi tak puas...aishhhh...

    So....bila fikir pasal keje nih...memang rasa malas tapi terpaksa juga pegi berhadapan..tak boleh nak biar je keje tuh kan..then, quotes dari femalemag nih sangat membantu...quote dari taylor swift...

    Oklah...arinih memang tak sempat nak auto published sebab busy..weekend tak dapat bangun..hahaha memang malas gile...

    Sorry ^_*










    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    last weekend kak lyn tak cukup rest..
    act kita ni tiap2 weekend tak cukup kan.. hahahha

    Mummydearie said...

    Kenapalah akak aje yang suka Senin ni orang lain semuanya ada Monday blues? Tapi kalau nak compare Senin ngan Jumaat, memanglah Jumaat lagi havoc :)

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hahaha kan kak lyn..sofia perasan kita nih bile masuk jumaat je...happy kemain

    Mummydearie: kak....mcmana akk blh suka nih...aishhh best ke nk bgn pagi2? hehe