Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Its Breakfast Day

  • Monday, April 21, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday uols!! haha...happy pulak bangun pagi ni...bangun awal...haha terasa macam tido lama sangat le kan sampai terjaga 4.30am...pastu paksa mata tido balik...nasib baik pukul 6+ boleh terjaga lagi haha...puas hati betul dapat rest + tido sepuasnya...

    Ok..weekend sofia selain dari rest merehatkan minda...sofia joined program Malaysia Breakfast Day oleh MILO...meriah...super lah ramai orang..seawal pagi heh orang dah penuh...parking toksah cakap jauhnya...

    Selain dari niat di hati pasal nak minum milo bertong-tong free nih...sofia nak juga joined kot-kot ada senam erobik kannn hahahaha...

    Ohh ye...kitorang dapat kupon makanan yer....hahaha dengan makan cereal pun free....huaaaa...rasa macam pesta makan je sebenarnya hahaha...




    Nih time awal-awal juga lah...lori milo nih banyak okkkk...setiap sudut ada lori milo...hah time nih memang dah ada sebenarnya yang beratur cuma belum panjang melampau lagi lah...

    Sampai je sofia dah serbu lori milo dulu...hahaha...minum sepuas-puasnya milo...



    Tuh lori milo pada gate masuk...hah jalan ke tengah sikit...ingatkan tak ada orang sangat...sekali masuk tengah-tengah...amik! ramai gile...seat untuk makan penuh!!



    Banyak gerai-gerai makanan...tinggal pilih je nak makan yang mana....



    Haaaa nih dalam pukul 8am++  Semua lori milo dah mula orang beratur panjang macam nih...ramai gile..even nampak beratur panjang gile..tapi tak lama pun queue..kejap je dah sampai turn kite...

    Kat sini...sorang bawa bercawan-cawan macam tak cukup tangan...



    Sofia dengan member sofia pilih nak try mee kolok...first time ok sofia makan mee kolok...oklah...macam mee soup..tapi banyak sangat semangkuk nih...sofia tak mampu nak habiskan...mana tak nya...sebelum makan mee kolok nih sofia dah bantai makan cereal + susu dengan milo...memang penuh dah perut..tapi tengok kat gerai macam sedap je mee kolok nih kan...hahaha

    Bagi sofia ni program yang baik..hopefully Milo dapat teruskan untuk tahun-tahun akan datang...dan ini menunjukkan betapa pentingnya breakfast...even korang diet sekali pun...breakfast tuh paling penting...sofia memang jenis amik breakfast..tak boleh skip...kalau tak die punya sakit perut kebulur tuh lain macam...

    So uols...dont ever skip your breakfast okey!  ^_^




















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    seronoknya dpt pg..
    kak lyn kononnya nak pegi gak.. tapi.. takde gang.. klu tau sofia pegi.. harus join sekali..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: lahhhh kak..kalo tak blh jumpe..aihhh..pasni kalo ade aktiviti camni..akk blh roger sofia..kot2 sofia free, blh kite pg sesama

    Mummydearie said...

    Hajat di hati nak tengok ada senamrobiklah ya pada mulanya. Dah sampai sana, bersenam-senam makanan masuk mulut :)

    Akak missed flight lagilah. Kalau tidak, nak juga sesekali join the crowd.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha :P masuk mulut pun exercise juga kak...exercise tangan dan mulut hehehe