Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

I Need A Speed Like Ford Mustang

  • Wednesday, April 9, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhh Rabu sudah hari nih...happynye...lusa dah Jumaat...yeeehaa~~~ nak cover tido weekend nih...

    Ok..sofia rasa dah lambat sofia tengok movie nih..sebab bila tengok minggu nih hall yang bukak kat gsc tuh 2 hall jer..tuh pun kecik...cita-cita memang dah lama nak tengok..tapi before nih dengan chibby tak boleh bawa die tengok sebab tak cukup umur..citer nih 18+ ..Memang tak lepas chibby tuh..

    Citer ni oklah bagi sofia..tak la terlampau boring..sofia still boleh tunggu sampai malam untuk abiskan citer nih..tak macam thor yang selamat sofia tido dalam wayang tuh hahaha...sebab tuh sekarang macam pikir 3-4 5-10 kali lah kalo nak tengok wayang memalam nih...tapi malam tadi Haziq ade...jadi sofia tak kisah sangat..



    Citer nih action memang banyak...kereta yang main pun fuhhh bukan calang-calang kereta ok! syok tengok kereta yang memang super ler mewah beraksi tuh kan..tapi citer nih bila sofia tengok macam tengok game..dan kereta yang digunakan yang memang akan ada dalam game racing..

    Ford Mustang...pergh kalo dalam game sofia tengok macam tak le cantik sangat kan...kat dalam nih..bila die berkilat tuh..mak aihhh menawan nye...kelajuannya sofia tak sangka boleh cecah 230 km/j..tapi tuh pun maybe depends pada pemandu..pemandu hebat bawa memang hebat lah jawabnya..

    Dari segi story line pulak..bagi sofia kureng lah...kalau dipersusun dan diperkemaskan lagi sure lagi menarik dan maybe penonton akan letak citer nih untuk di compare dengan fast and furious...before masuk sofia tanya staff gsc nih pendapat diorang pasal citer nih..boleh kalahkan kan fast and furious ke...budak tuh kata boleh la..

    Yelah..kalau sofia pun akan kata boleh la..tapi nak kata dengan confident best and memang boleh tuh memang tak...yang membuatkan ianya boleh sebab banyak action kereta tuh..tuh memang best..

    Dan cara perlawanan kereta dalam citer nih sangat beza dengan fast and furious..tiada menggunakan perempuan-perempuan seksi pun time game diorang...dan citer nih memang clean lah...tapi sofia tak sure lah kalau kerajaan kita dah buang banyak scene terlarang sampai citer nih jadi bersih macam ni...

    Bagi sofia, kalau korang nak layan citer nih..hurmm tunggu dvd pun ok kot...











    3 comments:

    Mummydearie said...

    Akak tunggu Astro Best tayanglah kalau ada, bayar RM10 leh tengok sambil kuak lentang atas sofa :)

    Akak ni bukan kategori pemandu hebat so tak akan mungkin bawa kereta sampai 230km/h. Hahaha ...

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha sofia tak de astro lah kak...haha kak..try tgk online pun blh..cuma kalau cpt gambarnya tak cantik..lambat skit nnt diorg upload gambar yg cantik..xpyh tgu astro best pun xpe..free je online hehehe

    Lyn Yusoff said...

    K lyn mmg taklah nak tgk movie ni semua.. selalu tunggu astro 1st jer.
    takpun tunggu raya.. hahaha