Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

He

  • Tuesday, April 22, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Sofia memang tunggu nak tengok filem-filem yang telah dilakonkan oleh Paul Walker sebelum die mati..ada beberapa filem mendiang Paul Walker dapat setle kan..dan antaranya ialah Brick Mansions yang akan tayang minggu nih...

    Sofia tak sure jalan ceritanya ok ke tak ke boring ke...cuma yang sofia perasan, setakat nih..cerita yang Paul Walker berlakon...so far sofia memang boleh terima..sebelum mendiang berlakon dengan Fast and Furious (FF)..ada je filem-filem lain..tapi jalan ceritanya agak slow motion la...lepas FF nih..sofia rasa mendiang banyak berlakon yang action movies..

    Tanpa tahu jalan cerita untuk Brick Mansions nih...sofia memang tertarik untuk menonton filem nih hehehe tapi sofia tahu ianya gara-gara sebab dilakonkan oleh Paul Walker nih...


    Sofia rasa filem nih boleh jadi top sebab Paul Walker berlakon...hehe...

    Beberapa minggu before nih...sofia asyik lah layan FF..dalam simpanan sofia hanya ada yang 5,6 je...tapi bila sofia call Chibby...die pun asyik layan FF nih dari yang 1 sampai 6...perghhhh...budak tuh lagi hebat...haha

    Kitorang suka gila FF...action diorang...dengan mempunyai jalan cerita yang menarik dan ditambah dengan kumpulan pelakon yang memang terbaik...bukan sahaja Paul Walker dan Vin Diesel...tapi semua sekali dalam FF tuh..memang membuatkan FF tuh tak boring dari 1 sampai 6..dan yang 7 nih memang semua orang nantikan sebelum Paul Walker mati lagi...tapi bila Paul Walker mati, lagi orang nak tengok sebab ada rumours yang mengatakan watak Brian O'Corner nih nanti akan dimainkan oleh adik-adik lelaki Paul Walker..

    Huhuhuhu...sofia excited nak layan movie yang dilakonkan oleh Paul Walker minggu nih tapiiiiiii takut masa sofia yang memang tak free...macam terpaksa weekend...aihhh...kalau boleh nak layan ari Khamis juga masa first tayangan hehehehe....

    Nanti dah tengok sofia review jalan cerita Brick Mansions nih heh....arinih cuma pasal si hero ni je sebenarnya hehehe....
















      

    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    kak lyn tgk FF 3 and 4 jer..
    yg lain2 tak tgk langsung..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hehe kak...yg 3 tuh kureng sikit banding yang lain..best kalo akk layan yg 2, 4 dan seterusnya hehehe

    Mummydearie said...

    Orangnya dah takda, mestilah nak tengok lakonan-lakonan yang terakhir. Baru sekarang ni rasa Paul Walker ni macam 'budiman' aje :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: 'budiman'..hehehe kannn..mmg lumrah kita manusia ekk bile dh tak de baru nmpak baik org dh tak ada kan...