Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Friday Im In Love

  • Friday, April 4, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Yeayyyyy!!! its friday!!!

    Ok..memang hari yang dinantikan dari Isnin hahaha...minggu nih sofia balik Johor..ingat nak balik esok..tapi chibby nih call sofia malam tadi suruh balik arinih juga..budak nih ada plan something nih..

    Hopefully jalan kat highway tak creepy...huhu sofia malas balik jumaat nih sebab nak ngadap jem...huhu...rela bergerak pukul 5 pagi dari ngadap jem sebenarnya...

    Oklah...happy weekend korang...have a great weekend!!













    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    drive carefully & take care dik :)

    Mummydearie said...

    Kalau kata nak balik kampung, memang dari hari Isnin mood dah mari ya tak? Apa plan si Chibby tu sampai tak sabar-sabar tunggu kakaknya ni sampai kat kampung. Masa Sofia sampai tu, Chibby dok menunggu ke atau dia dah lena diulit mimpi?

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: tq kak :)

    Mummydearie: hahaha die nak dinner sesama..tuh ea plan die..mmg die tunggu...dh dkt pkl 6 lebih tuh asyik dok tnye dh sampai mana..aihhh mmg pecut abis aritu blk kg...sbb tkt sangkut ngan jem