Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Chibby's Hair Style

  • Tuesday, April 1, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhh chibby...si pengarang jantung family Jamaludin...yes paling bongsu...even dah masuk sekolah menengah...kitorang semua treat die as a baby...

    Bak kata abang dia..."chibby tak boleh buat apa-apa sendiri selagi belum sampai umur 28 tahun"..haha

    Nampak sangat yang abang and akak-akak die nih tak boleh nak terima chibby yang semakin dewasa...aihh kalau ada yang boleh putarkan masa..kami semua nak chibby kembali sewaktu umur die setahun..hehe

    DIsebabkan kami akak-akak n abang die nih memang boleh dikatakan ikutkan juga la hampir 80% apa die nak...abah selalu marah kitorang yang besar-besar nih manjakan die..act bukan manjakan..tapi entahla..macam tak sampai hati nak buat die sedih sebenarnya...

    Bab rambut lah contohnya...dari abang die pegi bawa potong rambut..sampai ke sofia aritu bawa die potong rambut..semuanya kena reject dengan abah ibu..hahaha..memang drama abah ibu bile nampak style rambut chibby nih...



    Abah ibu nak die botak je..abah ibu tak suka tengok rambut die yang mencacak ke atas tuh...aihhhh sian chibby...

    Kami yang lain tak mampu nak buat apa-apa bila abah ibu dah tekad kata tak boleh...we are sorry chibby...



    Nih lebih dekat...pada sofia kemas lah rambut macam nih...tapi abah ibu tuh yang tak suka sebab rambut atas yang mencacak tuh...

    Chibby nih terpengaruh dengan gaya Garry running man...budak nih perasan muka die macam garry...erkkkk -.-

















    5 comments:

    Mummydearie said...

    Arghh...Chibby! Kenapa Gary? Kenapa Gary? Takda orang lain ke, Chibby ooi!

    Ini buah hati satu family pakcik Jamaludin yek. Kena jaga hati betul-betul ni. Betul tu Sofia, kalau boleh pakai time traveller, nak spend time dengan budak-budak ni masa baby2, 1,2,3 tahun gitu...

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha die perasa muka mcam gary..sofia pun pelik knapa die suke sgt gary tuh...

    mmg pun kak..abah sofia garang mcam mana pun..bila berdua dgn chibby je..mmg apa chibby nak tuh abah ikut juga haha

    kaaaannnn!! terutama bila baru nk belajar jln..cakap..ohhh budak2 sgt comel waktu tu

    Lyn Yusoff said...

    syoklah jadi bongsu, serba serbi kakak2 dan abg buat kan..

    Lyn Yusoff said...

    syoklah jadi bongsu, serba serbi kakak2 dan abg buat kan..

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hehehe rezeki si bongsu la kot sbb kt umah dh xde yg lagi kecik nk dilayan...kalo ade mmg xlayan pun si bongsu nih hahaha