Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Time Datangnya 'R'

  • Wednesday, March 12, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhh Rabu sudah...sekejap je dah tengah minggu kan...biaselah, bila dah tengah minggu nih perasaan nak tunggu weekend tuh memang melonjak-lonjak...even tak ada plan apa-apa pun kannn..hehe

    Menyentuh kepada 'R' yang sofia maksudkan ialah R.A.J.I.N

    Amazing juga kadang-kadang sofia rasa bila feel rajin..sebab serioussssss memang tak selalu..selalunya memanjang je 'M'..

    Tapi sofia punya tahap rajin pun...tak sehebat korang la...rajin-rajin sofia hanya sekadar makan yang sofia bantai semuanya sofia rebus atau rendam dengan air panas...tuh je...

    Datangnya si rajin nih, sebab masa tuh sofia tengoki drama korea #letseat...haha ala hero die kumpulan Beast..Doo Joon tak silap..memang drama tuh citer pasal makaaaaanaaannn je 95% jalan cerita nya pasal makanan...mana le tak sofia boleh dikunjungi 'R' nih kan...

    Gara-gara excited tengok diorang makan bibimbap...tapi diorang replace nasi dengan mee hoon..hah dah bahan tuh ada..sofia guna jelah kan...sambal pulak memang sofia sentiasa standby dalam peti ais...hehehe..bila nak makan tinggal guna je..hehehe nih pun bukan sofia buat tapi import dari Muar hehehe

    Jadinya..bila sayur semua dah siap rendam dengan air panas..susun semua sayur tuh kat pinggan macam dalam gambar tuh...bila nak makan, sofia gaul jelah...hehe

    Side dish pulak sofia buat daging bakar...hehee tuh pun senang je..masuk dalam periuk ajaib tuh...

    Haaaa nih tahap rajin dah untuk sofia...tapi still tak boleh cecah tahap rajin korang...sofia memang akui punye...tengok blog-blog korang bila masak...fuhhhhh memang sofia rasa wahhhh macam mana boleh ada feel rajin macam tuh ekkk....tapi sofia still tak boleh ada tahap rajin tahap macam tuh lagi...sofia punya rajin nih tahap surface je...

    Haaaa, kalau datang si 'M' pulak...alamatnya, dapur gas tuh memang tak akan on langsung yer..hehe



























    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    bagus lah rajin tuh.. mendatangkan hasil... tpi bila rajin semua benda di buatkan..
    cuba time malas.. benda kecik pun buat dek jer.. hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: Haaaa betul tuh kak..memang betul sangat...bila datang si M...hahaha tak payah cakap la..satu apa pun tak jalan hehehe

    Mummydearie said...

    Sesekali datang rajin, ada juga untungnya Sofia daripada takda terus. Memang pun tahap kita berbeza-beza. Kalau akak dok sensorang mmg rasanya takdalah tahap rajin tu macam orang anak lima. Sah, sah lebih banyak nampak M daripada R.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha sofia memang jenis M besar pun..haha