Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Positif dan Negatif

  • Tuesday, March 11, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Alhamdulillah..pagi nih, putrajaya boleh nampak cahaya matahari...berbanding dengan minggu lepas..dan makin horror semalam...jerebu tebal semalam...sampai ke malam still nampak betapa tebalnya jerebu...tapi pagi nih alhamdulillah...

    Sofia rasa syukur sangat..jerebu insya-Allah beransur...sekarang nih, sofia rasa rakyat Malaysia boleh bersabar dengan tundaan untuk buat benihan hujan...kerana kami rasa biarlah didahulukan mereka yang lebih memerlukan.. #MH370..



    Sofia harap macam mana cerahnya sinaran cahaya matahari hari ni, begitulah juga harapan kita untuk menantikan kepulangan #MH370..

    Lumrah kita sebagai manusia, untuk diuji..even sofia sendiri pernah mengalami orang yang sofia sayang hilang dalam sekelip mata...namun apabila kita ingat tuhan..ingat Allah swt...kuasaNYA mampu untuk wujudkan miracle yang boleh jadi diluar batas pemikiran manusia...kita sebagai hambaNYA, jangan putus asa..dan terus berdoa semoga segalanya berjalan lancar dan dipermudahkan...































    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    Shah Alam nampak lagi erebu nya especially time malam. rasa sesak nafas dibuatnya.. lately ni spent time kat rumah jer.. malas nak keluar

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: betuuuulllll...malam paling ketara..yelah kak..skg mmg tak elok keluar...baik duduk rumah...tuh yang terbaik

    Mummydearie said...

    Semalam kat KL nampak kuning aje. Terasa serpihan abuk halus. Kulit terasa kering, tekak pun haus memanjang. Memang dugaan betul, satu persatu datang dalam hidup. Yang penting kita kena tabah. Harungi aje dengan penuh ketabahan. Insya Allah, boleh aje. Hari ni nampak dah 'putih' sikit KL berbanding semalam but still berjerebulah.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: btl2...jerebu makin kuat...matahari pn jd oren je..nih waktu negara kita di duga..jd kita semua kne bersabar dan banyakkan berdoa agr segalanya dipermudahkan