Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Homesick

  • Thursday, March 6, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Arghhhh!!! sofia dah plan baikkkkk je nak balik muar weekend nih...tapiiiiii sekali sofia ada meeting esok petang...yang sofia berani jamin habis paling awal pun 6.30pm!! 

    Huhuhuhu....sofia tak suka betul tang tersekat kat tengah-tengah camni....aihhhh hati nak balik...tapi kerja sofia? kadang-kadang memang la senang cakap kerja tuh tak akan abis...tapi nih kesan untuk sofia pada development system nanti...

    Lagi stress jadinya...huhu..


    Homesick jadinya....aihhhhh...entah la camne nih...

    Lagi le bile berbual dengan si chibby nih...aihhhh memang lagi buat sofia nak balikkkk umah sekarang jugaaaaa

    :((









    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    klu dah mcm tuh mmg tak balik lah jawabnya... klu sorang2 drive sorang2 better stay rumah jer dik... next week boleh balik

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: huhu tuh la kak...mmg tgh betul2 dalam dilema skg nih hehehe

    Mummydearie said...

    Kalau dah rapat dengan famili memang mudah betul rasa homesick. So for this week takdalah homesick sangatkan :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: ehh msh lg..next week baru family sofia dtg sini..hehe homesick yg smpi rs nk amik cuti je