Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Happy Time

  • Monday, March 24, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday!!!

    Huaaaa..bangun pagi nih sofia rasa sakit gile kepala nih...arghhh...ke sebenarnya hati nih rasa jealous sebab tengok chibby kat umah tuh syokkk je dapat sambung tido...haha

    So..this week sofia di temani chibby selama seminggu nih..hahaha bahagia untuk chibby...bahagia untuk sofia juga hehe..layankan perangai die tuh hehe...kadang-kadang dengan sofia sekali layan main game berjam-jam...dah lapar baru terhegeh-hegeh nak carik makanan..



    Jumaat aritu..family sofia datang...weekend sofia bersama family...gumbira lah..even tak semua ahli family sofia ada..almaklum...adik-adik sofia dah besar..masing-masing ada commitment kan...bukan senang nak dapat berkumpul semua kalau tak ada planning betul-betul awal-awal...

    Disebabkan family sofia jenis yang kaki makan kambing..masa diorang datang malam tuh...sofia siapkan kambing bakar...haha..ibu tanya "mana dapat?"...sofia dengan loyar buruknya, "sembelih sendiri arr..haha berpeluh-peluh sembelih...haha..."

    Lepas tuh dah licim tulang-tulang..ibu tanya lagi..lepas tu sofia jawablah..beli kat pasar malam je..haha family sofia kan...sure lah faham..muka sofia nih nak masak sampai kambing bagai nih...bak kata adik-adik sofia, diorang berani potong jari lah kalau kata along buat...siot je kannn..hahaha



    Haaaa bila dah bantai dengan kambing bakar...syok layan dengan barbican nih...tak manis tapi gas die bestnyaaaa...sofia rasa dah macam party makan kambing pulak kat umah sofia malam tuh...

















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    sometimes bila berkumpul ramai2 mcm ni..moment berkumpul tu yg best.. lauk apa tak jadi masalah

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: sangat betul...berkumpul reramai tuh yg jadi suasana tuh happening

    Mummydearie said...

    Bila berkumpul adik beradik memang seronok. Kelakar dengar jawapan Sofia bila ibu tanya pasal daging kambing. Memang ibu Sofia rasa dunia nak terbalik ke bila anaknya tetiba masakkan food marbeles gini? Hahaha...

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: betul kak!! super seronok..sebab bkn senang dpt berkumpul 1 family nih..haha mmg pun..sure lah diorg sanggup potong jari kalau tau sofia nak massak haha