Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Great Weekend

  • Monday, March 31, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Happy monday!! hows your weekend? Fuhhh sofia memang rasa bahagia..happening weekend sofia kali nih...even family sofia yang datang x cukup ahlinya..tak kisah lah...mana yang ada pun kan...

    Bermula Jumaat...lepas sofia balik keje...sharp ye..last week minggu yang sofia balik keje sharp..kalau tak...macam malas je nak balik awal...hehe..tuh pun ngam-ngam sofia lepas kawasan office..chibby call suruh datang cepat..

    Iqa dengan chibby dah dekat Alamanda lepas lunch lagi..abang diorang yang hantar..balik sofia pulak amik..budak dua orang nih memang tak boleh lama-lama berdua..kejap bape jam je..lepas tuh mula lah ada tuh ada ini yang tak kena..



    Suara chibby kat telefon dah macam boring gile..padahal berjalan-jalan kat Alamanda tuh...

    Dah sampai tuh sofia tanya die ape masalah..dia cakap boring layan iqa..tuh tak kena..nih tak kena..kejap pegi sana..kejap pegi sini...aihhh budak kecik nih banyak cerewet...jalan salah..tak bawa jalan salah...



    Iqa nih sebab memang ada barang nak beli...biaselah pompuan kan...beli yang memang betul-betul kita puas hati kan....hahaha sofia faham iqa sebab sofia pun macam tuh kalau beli barang..haha..

    Chibby selalu tak kasi sofia masuk tempat yang banyak make up atau bag..kasut and baju selalu tak lama sebab susah sikit nak berkenan hehe...tapi sofia kalah dengan make up and handbag hahaha...



    Chibby nih memanjang pakai topi time abah ibu sampai...haha sebab rambut die sofia bawa pegi potong...tapi cara potongan tuh kitorang memang tau abah ibu tak suka...haha tapi sofia suka chibby apa tah lagi lebih suka kannnn style baru rambut die hehe...

    Chibby potong rambut ala-ala garry running man hahaha...pastu rambut mencacak ke atas...hahaha abah ibu nampak je rambut die...memang drama lahh jadinya kannn...
















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    hahaha.... sian chibby yer kena melayan iqa.. biasalah perempuan mmg gitu, klu shopping mmg cerewet.. bertabahlah yer :p

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: hahaa mmg pun kak..nasib die la kan nk ikut sgt akk2 die jenjalan

    Mummydearie said...

    Siapa yang kena marah? Chibby ke Sofia dek kerana style rambut Chibby yang ala-ala Gary tu.

    Sofia tolonglah! Akak tak suka betul si Gary tu. Lebih baik Gary pet animal si Spongebob tu!

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: sofia lah..chibby tuh mmg abah tak mampu ckp ape dh haha..sofia kene sbb ikutkan sgt kehendak die haha

    ye kak!! die suke gile kat gary tuh