Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Art

  • Friday, March 7, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    TGIF!!! yeayyyyyy!!!

    Dan sofia telah buat keputusan tidak balik muar arinih..huhuhu...malam tadi dah call ibu bincang2...dan diorang akan lepak sini nanti...yeaaayyyy!!!

    Di sebabkan sofia tengah kemaruk dengan lukis-lukis bagai nih...haaa member sofia bawa sofia dengan member-member lain pegi satu tempat nih..area Equine..rasanya macam nak bukak lot-lot kedai..


    Yang menariknya tempat nih, bagi sofia hiasan dinding dan tiangnya..dan ada juga dekat lantai..diorang lukis yang macam trick eyes museum..sofia rasa banyak dah trend lukis macam nih..dan bagi sofia menarikla..sebab sofia leka sangat berjalan seluruh kawasan nih...sekali nak balik rasa jauh...hahaha





    Sofia kagum dengan orang yang boleh lukis cantik-cantik dan besaaaaar besaaaaarrrrrr...mesti rasa puas dan seronok bila dapat tengok hasilnya...























    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    sgt cool..
    kat mane ni sofia?

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: cool kannnn...dkt belakang giant equine

    Mummydearie said...

    Akak pernah terbaca dalam blog tentang tempat ni tapi tak tahu kat mana. Kat Giant Equine.. alah, akak ni jalan mmg failed lah !

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hehehe akk kalau tau pasar borong selangor..dkt2 situ la