Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Long Journey...Monday Morning

  • Monday, February 10, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...







    Annyeonghaseyo~~

    Morning!! happy monday...

    Huhu sofia mengantuknya lah aiii...pagi ni direct dari Muar...bangun awal pagi...tido pun tak lena malam tadi..huhu terus hilang mood nak buat apa-apa pagi nih...malas tahap max..hanya rasa nak baring je nih...

    Wish you have a great monday...







    2 comments:

    Mummydearie said...

    Sanggup bangun awal pagi drive dari Muar pergi kerja ke, Sofia? Aduh, kalau akak kena offer pun tak mahu. Kalau kena bangun awal cam ni, lebih baik tidur kat rumah tambah setengah hari lagi half day untuk recover :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: a'aa..haha terpaksa lah kak...sofia tak blh nk ngadap jammed teruk kalo balik ahad..mmg sure jammed melampau yang tak tau ape punca kt highway tu