Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Crazy And Short Break Part III

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~

Yeay..#tgif

Memang sofia tak sabar ni..sebab hari ni sofia nak balik Muar..entah kenapa balik dari berjalan last week sofia rasa nak balik Muar sangat..macam budak baru masuk asrama plak rasanya sebab macam fefeling homesick ni hehehe

Act cair nak balik sebab si chibby tuh call sofia masa sofia tengah jenjalan...chibby cakap kat sofia kenapa lambat sangat balik..and dia suruh sofia balik Khamis..huhu tak dapek la kalo Khamis...diorang cuti Jumaat boleh la...kita nih federal Jumaat keje lagi heh...



Part III nih semua gambar sofia rasa gambar macam kedik-kedik je hahaha...

Gambar first tuh lagi lah..rasa macam gedikkkknyeeee lah haiiii..haha tapi entah terclick macam pilih gambar untuk post..main select sekali banyak...nasib lah heh...malas nak alter-alter tapis-tapis bagai...



Sofia paling suka scene kat sini...gambar nampak cantik...hijau flora-flora background tuh sangat menaikkan gambar...




Kaki terangkat macam ni..sofia teringat ada satu filem Hot Chick haha..adik dia cam tuh akak die sebab habit akak die yang suka angkat kaki macam nih even tengah shoot basketball..

Time nih entah kenapa kaki auto je nak terangkat...bukan habit sofia pun selama ni..hehe



Matahari dah mula naik...lepas nih boleh bukak sweater nih..berlapis-lapis pakai..bukak lah selapis..



Serious penat yer..dari 1 destination ke 1 destination yang pendek je pun...kita terpaksa harung jameed yang boleh jadi berjam-jam..

Sekali dapat duduk kat kerusi ditiup angin sejuk nih memang sangat mendamaikan yang buat rasa nak tido...



Great time with my gizibe #fun
















2 comments:

Mummydearie said...

Lepas tempuh jem dapat happy-happy posing kaki sebelah terangkat cam gini, terubatlah kepenatankan :)

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: time dah smpai destinasi mmg rasa bahagia abis...tp masuk bile nk destinasi lain je tension balik haha