Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Alhamdulillah

  • Friday, February 14, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Alhamdulillah...arinih keadaan sofia makin elok..alhamdulillah~~~ sofia risau gile semalam..symptom yang sofia ada semalam member sofia cakap macam kena dengggi...huhu risau..sofia tak nak kena tahan kat hospital...ohhh sungguh tak selesa...

    Tengok haziq kena dulu...pergh bukan main tak sabar die nak balik...ketidakselesaan tu memang terserlah kat muka dia..

    So, malam tadi sofia try makan..try juga paksa even tekak nih memang tak ada selera..tapi, malam tadi perut sofia ada rasa lapar...so, tu yang sofia makan juga..lepas makan, abiskan 100+ yang ada..dan terus tido..

    Bangun pagi ni..alhamdulillah...sengal ke tak sedap badan ke semua tak ada...memang fresh je bangn pagi tadi...

    Jadi, sofia rasa sengal-sengal badan tuh mungkin sebab badan sofia kurang karbohidrat..sofia tak makan nasi selama ni bukanlah diet..tapi memang tak ada selera langsung nak makan dan perut pun tak lapar..sebab tu sofia tak makan...

    Sofia syukur sangat badan dah ok...tak payah jumpa doctor..yeszzzz~~~















    4 comments:

    Mummydearie said...

    Sofia, kalau dah kebah pun demam lepas tu tetiba demam balik ,mesti gi klinik. Check darah tau. Mana tahu kalau terkena denggi. Mungkin juga Sofia mcm akak hari tu, viral fever aje tapi dok kena cucuk tangan kiri-kanan, lengan kiri-kanan semata-mata nak confirmedkan bukan denggi.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: ohhh..alamak...byk kali cucuk tuh yg huaaaa mcm seram je

    Lyn Yusoff said...

    klau deman lagi terus jer pg hospital tau

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: insya-allah kak..baiklah :)