Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

100 Plus

  • Thursday, February 13, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Dah bape hari ni sofia asyik tak ada selera je nak makan...serious malam tuh boleh rasa tak lapar langsung..langsung tak ada rasa nak makan...lama-lama pun sofia rasa pelik...cuma ada sekali satu malam tuh je sofia try juga paksa makan malam...ohhhh perut jadi rasa sangat lah tak selesa..

    Rasa macam nak muntah..tak ada pulak...

    Tapi perut nih rasa semacam je sampai ke hari ni...



    Semalam sofia dah rasa macam badan nih lenguh-lenguh...makin ke petang makin sofia rasa semacam je badan ni...rasa sengal terutama area kaki..

    Tapi sofia tak sure perlu ke nak pegi klinik...betul demam ke tak sebenarnya...sekali tak ada apa-apa pun..maybe penat sangat je...kang malu sofia depan doctor tuh...so, sofia decide beli jelah 100+ nih..

    Jadi, malam semalam balik umah bantai minum 100+ dengan buah je..lepas tu tido...bangun pagi ni macam ok sikit..badan tak rasa sengal macam semalam...tapi perut sofia masih rasa sama..tak selesa...ahhhh tak tau apa masalahnya...

















    2 comments:

    Mummydearie said...

    Kan lebih baik kalau Sofia pergi jumpa doktor. Manalah tahu apa penyakitnya. Better pergi check.

    Isteri kepada Suami said...

    Mummyderarie: hehehe tang nak jumpa doctor tu yg jd berat tuh hehe..insya-allah kak..kalo rs xsedap badan naik balik...sofia check nnt hehe