Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Terasa Nak Jadi Kanak-Kanak Ribena

  • Thursday, January 9, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Ohhh minggu ni tak bape nak sempat pulak sofia nak rekod..banyak benda nak buat...almaklumlah next week sofia nak cuti...

    Tak ke mana-mana pun...hanya planning untuk balik muar yang dah 2 bulan ++ tak balik and simple vacation dengan family..jadi kenalah cover sampai next week punya task hihi



    Nih kan...sekarang tengah rajin betul petang pening kepala kat area kening tuh...ohhh sofia rasa mungkin stress kottt..sebab orang kata pening kat situ stress..tapi tak tahu macam mana nak avoid..dah ni kerja sofia...stress ke tak..harus sofia kena ngadap jugak kan..

    So, dengan mengong-mengong macam ni..entah kenapa sejak dua menjak ni..suka pula sofia tengok lego..hahaha sofia rasa sangat comeeeel



    Teringin nak main serious!

    Pasang-pasang..lepas tu buat hiasan kat umah...hahaha

    Sofia tak minat yang buat-buat bangunan ke yang ala-ala princess house tuh...sofia nak yang cite marvel tu...hahaha tuh kalo dapat joker tu...comeeeel nye patung dia hahaha



    Tapi, sofia ada terperasan robot akon, tapi bukan sekadar hiasan..boleh juga dijadikan additional usb port..haaa kalo yang ada fungsi macam tu comel la juga..haha

    Tapi, so far tuh sofia jumpa online...aihhh...bila dengan #misi2014 ni, sofia harus berhati-hati dengan online...

    #misi2014 tidak kerap ngadap online shopping...hahaha

    Nih baru january kot...kot ye nak punahkan one of the #misi2014 tuh macam serba salah..tunggu lah dah masuk pertengahan tahun ke...hahaha...

    So, buat masa ni, simpan dulu hasrat lego nih :((

    #misi2014 harus diutamakan...paku dalam kepala!















    2 comments:

    Mummydearie said...

    Sabar Sofia, sabar. Ingat azam yang baru lagi tu. Jangan jeling-jeling selalu nanti hancus azam tahun baru. Kalau ya pun nak musnahkan azam, tunggulah sampai gaji bulan Januari nih...ahahaha...

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahahaha tuh la kak...perghhh bila time pasang misi bagai2 ni..time ni lah blh tertarik dgn benda2 macam ni..thn lps xde plk nk minat benda2 macam ni hahaha