Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Tak Sangka Boleh Dapat

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Huaaaa freshhh~~~

Hahaha fefeeling fresh masuk office sebab lepas seminggu bercuti hahaha...bahagia okey

Ohhh sepanjang bercuti memang indah...hahaha sebenanrnya banyak lagiiii benda nak buat tapi tak still dapat nak buat...hahaha busy leeeerrrr sangat cuti ni...busy layan chibby hahaha

So tuh nanti cite...apa yang penting...aritu, sofia ada up entry pasal nak kan mainan LEGO esp Joker kan... haaa masa sofia dengan family bercuti, jenjalan..boleh heh terjumpa Joker ni...huaaaaa sangat excited sofia time terjumpa ni...



Dah terjumpa tuh sofia amik lah beberapa..haha buat koleksi...

Sofia sangat excited dapat ni semua mengalahkan Chibby...haha chibby tuh zaman millennium...dia tak heran game macam ni..game dia hanyalah di depan tv atau komputer...yang layan sofia punya hobi baru ni Haziq...haha well kami zaman yang membesar dengan bermain game ni hahaha...

Adik sofia yang perempuan semestinya tak heran dengan game sofia nih...

Ibu pun kureng bila tengok sofia yang excited dengan benda macam ni..pada dia membazir...

Ehhhhh tak la...boleh jadi hiasan pe lepas tuh... 



Hahaha insya-allah, ada rezeki nanti tambah lagi...

Serious banyak koleksi Marvell ni sebenarnya...sofia nak semuaaaaaa~~~



Sangat rambang mata bila nak pilih...

Nak amik mana satu....



Jadi akhirnya, sofia amik wakil satu untuk cerita-cerita superheroes ni...



Ada lagi satu, spiderman...tapi spiderman tuh ada kereta...hehehe tak kisah la memana pun yang sofia beli dulu...sebab yang paling sofia nak adalah si Joker ni..haha

I love Joker!!



























1 comments:

Mummydearie said...

Hobi tahun barulah ni ya? Nasib baik tak berebut, bergaduh dengan chibby nak ni semua. Oklah Sofia, moga dapat kumpul lebih banyak lagi pujaan hati ni ya :)