Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

S.H.J Beraksi

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...





video

Annyeonghaseyo~~

Huhuhu baru selasa heh...sofia dah mula rasa rindunya last week...spent time dengan family...huhu..main air macam kanak-kanak...haha biar...ada sofia kisah?

Act last week..sofia dengan family buat trip ringkas...haha memang ringkas...kami adik-beradik yang kemaruk nak main air...nak pegi pulau..tapi dengan cuaca sekarang...for sure abah ibu tak setuju..so, sofia decide pegi melaka je la..lagi pun dekat dengan muar kan...tak perlu la family sofia cuti panjang...

Last week pun banyak public holiday...jadi agak save la kalau nak amik cuti panjang kann...

Sofia decide pilih Bayaou Lagoon Resort..haha sebab terpengaruh dengan kak Mummydearie 

Hahaha ni sofia kasi share video kami main salah satu game..hahaha nanti sofia share pulak gambar-gambar kami beraksi adik-beradik ea

















4 comments:

Lyn Yusoff said...

seronoknya...
tak kisah jauh ke dkt, yg penting time together tu yg penting..

Isteri kepada Suami said...

Lyn: hehehe betul2..time bersama tu penting..dhla bukan senang nk berkumpul

Mummydearie said...

Oh, dah sampai ke Bayou yek! So, Sofia naik tak slide tu? Akak just sambut anak kat bawah tu aje yang berani. Kalau suruh naik, mahu akak pegang kuat-kuat tak mahu menggelungsur turun :)

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: hahaha dahhhh...naikkk kak...banyak kali...haha semua slide sofia n adik2 sofia naik..siap buat keretapi masa naik slide tuh