Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Heaven Breakfast

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Bila dah balik Muar nih kan...harus la sofia jadi food hunter..haha mana tak badan sofia dengan bahagianya naik ekkk...hurmmm xpelah, sofia rasa bukan selalu balik Muar kan...nak pulun makan macam-macam ni...kat umah pun makan macam-macam..bila keluar pun cari makan juga...

Aihhh tak pela..bukan senang nak dapat makan heh bila dah balik putrajaya nanti...

Pepagi, sofia dah boleh bantai mee rebus...ahhhh kuah dia...pekat...rencah nya cukup...memang superb..nih sofia pegi time orang semua keje/sekolah...haha sofia sengsorang pun jadi ok..jalan je..janji perut ku gumbira..

Ngan sate..mee bandung lagi...ahhhhh sedaaaaappppp~~~



Bila pepagi..sofia selalu akan amik teh tarik je...hahaha makan macam ni tak pulak tekak sofia teringin nak minum nescafe ke coffee...hahaha...

Bila dah jumpa makan best..air nih sofia kurang sikit...sofia memang jenis tak reti nak makan + minum semua sekali yang syokk...salah satu...tak fokus arr kalo dedua best hehe

Bila balik muar...memang bahagia nak makan pelbagai jenis makanan nih...












1 comments:

Mummydearie said...

Oh, kalau balik Johor memanglah rasa macam jumpa food heaven :) Kalau kat Johor tu memang nak bantai mi bandung, nasi bryani, lontong dan segala kuih muih favorite yang susahnya nak jumpa kat KL ni. Menitis air liur akak ni Sofia tengok awak dapat makan sedap2 kat kampung :(