Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Gong Xi and Happy Holiday

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~

Ohhh arinih sungguh busy...almaklumlah...sok cuti...yeayyyy!!! cuti lagi...hahaha so, sebelum cuti memang stress dia lain macam sikit...

Aihh biarlah stress tuh...lagi pun sok kita kasik release stress heh...sabo~

So, esok adalah CNY...happy new year..huhu teringat pulak zaman-zaman kerja kat company..pelbagai perayaan kami sambut...



Macam sofia bila dah public holiday nih..peluang lahhh untuk kita merehatkan minda..berjalan-jalan hahaha...

So, kali ni, short break dengan member-member office pulak..hihihi..masing-masing semua skg stress tahap gaban dah...jadi, sebelum kita ke tahap yang lebih teruk...kita restkan minda dulu kejap..supaya stress yang ada tuh tak berganda...

Pendek kata, work hard..play hard hahaha

Ke mana kali ni..nanti sofia share kan...

Happy holiday semua~~~














2 comments:

Mummydearie said...

Tengok gaya macam nak gi panjat gunung tapi takkanlah bawa handbag pulak kan... takpa, takpa...akak tunggu entri cuti-cuti tu.

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum..

Heheheh hiking jg tp xsepenuhnya pakai kaki hahaha

regards,
Triplesmiley