Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Explore World Heritage #holiday2014

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~~

Selamat hari isnin yer...

Ohh minggu ni seronok..hahaha keje setakat sampai khamis hahaha...bahagia~

Rasa macam tak puas tido..sampai pagi tadi sofia ingat sofia dah bangun pegi keje tapi rupanya mimpi sahaja..mimpi yang seperti sofia sedang bersiap pergi kerja..hahanasib baik sedar awal..kalo tak memang lambat gile pegi keje...haha


Gambar-gambar family trip sofia tak abis lagi..

Kali ni bukan pasal makan ke pasal water park...


Nih masa on the way nak balik dah pun...abah ibu dah balik dulu...kami je tak lagi sebab nak singgah ke jonker walk..

Chibby sebenarnya masa ni dah memang tak larat..masa kat Mahkota Prade pun muka dia memang tak larat..tapi dia tahu yang sofia memang nak sangat pergi JOnker Walk ni...sofia rasa dia gagahkan juga diri die..



Kena pulak parking jauhhh..perghh memang jauhhh jalan ea..ramai gile orang...jonker..bila masa je tak ramai orang..

Chibby cakap, dia nak singgah tempat ni..yang gagah perkasa ni..selalu lalu je..haaaa ok lah...layankan je..lagipun memang akan lalu depan ni pun nak ke jonker dari tempat kitorang park kereta...



Sofia tak faham kenapa budak-budak ni suka bergambar dengan patung-patung kat sini...



Super ramai pengunjung...baik tempatan sendiri mahupun yang dari luar negara...

Sofia suka sangat pegi Jonker ni even ramai sebab barang-barang diorang jual selalunya unik..sangat unik...dan harga tuh ada yang mahal ada juga la yang murah...



Masa kitorang sampai ni..ada show pulak...haha yang menyanyi ni ahjumma-ahjumma heh...dan yang setia duduk menonton kebanyakannya golongan emas...kagum sofia..gigih diorang duduk berasak-asak untuk enjoy persembahan diorang ni...



Selain tuh, diorang ada bagi angpow...rezeki syaza and ika...diorang dapat angpow...chibby boo layan...tengok gaya dia macam tak berminat dengan rupa orang yang bagi angpow tuh yang ala-ala macam dewa...korang tau lah solekan die kannn...

Chibby nih memang benda-benda yang macam tuh dia ada takut sikit...aihh budak hati fragile...

Sofia yang kat belakang tu bising sebab tengok cukup ahli tak..haha berjalan kat jonker ni masing-masing berpaut tangan..takut tercicir..nih kalo tercicir bukan boleh buat announcement cari orang hilang...masing-masing punya tel mati kong abis plak tuh...



















2 comments:

Mummydearie said...

Dalam pada tak larat tu jauh juga meneroka Jonker Walk tu ya :) Sesekali dapat enjoy ngan siblings memang havoc, kan!

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: hahaha xpela kak..sekali sekala..lps ni xtau lagi bile blh macam nih kan...hehe