Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Budak BUSY

  • Wednesday, January 15, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~~

    Sofia masih dalam mode bercuti hari ni..hehehe...bahagia..memang bahagia..sampai bape hari balik kampung ni..berat sofia dengan bahagianya juga senang betul naik..haha...sampai sofia dapat detect tapak kaki ni apesal la macam sakit je..rupenya dah naik berat..haha kaki sendiri pun tak mampu nak menampung berat sendiri...

    Hurmm..johor kan sekarang hari bekerja/sekolah diorang dari Ahad sampai Khamis..huhu tak bestnya lah sofia rasa..yela, satu hal la nak plan bercuti..boringnya bila chibby tak ada..haha memang terasa keboringan tahap gaban bila chibby nih sekolah heh..

    Sabtu pulak die sekolah agama darjah khas...busy sangat lah budak ni...

    Yelah yelah memang untuk kebaikan dia...sebab dia tengah sekolah..harusss lah sofia terima ke'busy'an dia tuh kan...



    Balik je sekolah...sofia dengan dia selalunya memang akan singgah tempat-tempat yang boleh kami lepak sambil makan...

    Antara tempat kegemaran kami coffee 434 Elephant Bean..tak pun Chatime..tuh jelah tempat yang selalunya..sofia pulak dah biasa asyik ngadap coffee ke nescafe kan...jadi bila balik muar nih, umah parents sofia tak minum nescafe...terpaksa lah sofia cari kat luar kalau dah tekak ni nak sangat kan..

    Sofia sambung lagi cuti arinih..sampai next week...hehe memang heaven ye..

    Tapi nih dah mula rasa apesal la masa cepat sangat berlalu ni...  :((



















    4 comments:

    Lyn Yusoff said...

    name update sofia tak kelaur kat blog akak erkk..
    ingat awak tak update blog..
    tapi balik rumah parents mmg tak boleh elak makn.. hehehe

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: ohh yeke..hurmm..

    haha..kannnn..akk lg la best sbb anytime dpt mkn masakan mak akk..jealous sofia

    Mummydearie said...

    Enjoy makan-makan Sofia bila ada peluang. Kaki sakit sebab tak leh tampung berat tu bisa di atur kemudian bila dah balik Putrajaya. Akak ni pun sakit kaki juga sebab setiap weekend kena kerahan tenaga anak beranak suruh enjoy berjalan di taman :)

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: hahaha kak...sakit yg tuh ada baiknya kak...blh kurus pe hehehe