Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Baby Zahrah

  • Friday, January 17, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera






    Annyeonghaseyo~~~

    Masih mood bercuti...hahaha..memang sungguh kemalasan sentiasa...haha tapi stillllll ada juga kena jengah msg dari office...well tak pela...tak teruk..ok je..

    Ohhh dah jumaat??

    Ohhh NOOOOOOOOOO!!!!

    Malas sofia masih ada lagi okey...

    Hahaha bak kata ibu..kalau ikutkan malas tuh...sampai hujung tahun pun asyik nak baring depan tv je...hahaha well you know me ibu...haha

    Eah, malas-malas sofia pun, hari tu aqiqah Zahrah sofia pegi...drive sendiri okey dari muar...haha nasib baik melaka je...melaka ok lah..insya-allah berani je..aihh tempat tumbesaran dari sofia kecik...sampai belajar pun kat melaka...tempat dating pun kat melaka...

    Baby zahrah ni anak Ika and cuan...Ika ni best friend sofia..kami berjumpa masa keje kat Matrikulasi lagi hahaha...susah sofia masa kat matrik terutama masa syuk baru meninggal..dia and family dia banyak tolong sofia...Ika saksi sofia berhadapan dengan segala keperitan...



    Coooomeeeel kan baby Zahrah ni...

    Hahaha bila kat majlis aqiqah ni...si mummy nya busy kejap kena panggil sana kejap kena panggil sini...ada sekali tuh..diorang tala sofia suruh pegang zahrah...alamaaakkk...serious, lepas syuk meninggal..memang sofia tak ada pegang baby...budak dah pandai jalan tuh adalah sofia layan...nih baby...

    Ok...dengan zahrah ni sofia kalah...kena pulak masa tuh kawan ika suruh juga pegang...ohhhh dah kata xpe2..tapi..zahrah ni dah kat riba sofia...

    Sofia memang suka budak...tapi...dulu sofia tak nak pegang baby ni...hurmmm...sofia takut ada feel naj jadi ibu..ohhh tuh yang sofia malas...bukan tak suka budak...sampai sekarang..sofia memang suka layan..tapi nak dukung baby tuh..takuuuuutttt...

    Zahrah nih sofia suka sangaaaat tengok mata dia...bentuk mata dia cantik...sepet ikut mata daddy dia...tapi bentuk mata tuh bentuk mata ika...ohhh memang indah ciptaan Allah swt...kacukan gene mummy and daddy dia menghasilkan insan yang amat comel nih...
















    1 comments:

    Mummydearie said...

    Baby ni memang ada magiklah Sofia. Dalam hendak tak hendak, bila kita tenung aje mukanya terus jadi lembut aje hati ni.