Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Ada Hati Nak Jadi Hero Marvel

Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






Annyeonghaseyo~~

Sofia tak sangka dekat melaka pun ada trick eyes museum..okeyyyy even tak macam yang kat korea..tapi still sofia rasa oklah...

Marvel punya character pulak tuh...



Adik-adik sofia yang kaki posing ni...memang suka lah die dalam nih...pulak tuh time nih kitorang je..tak ada orang lain...haha posing sakan diorang..



Seperti biasa..bila Iqa buat...chibby pun nak juga...



Masuk je museum ni...kite akan nampak hulk ni...ohh memang besar hulk diorang buat...

Cantik drawing diorang...









Gambar ni kalau tengok sekali imbas..sofia ingat yang ada dalam gambar ni, sofia, syaza, azirah je...tapi rupenye ika n chibby pun ade juga hahaha



Konon macam setan kat belakang tengah hasut die hahaha




Nih die suruh kitorang bukak pintu ni...cara die cakap macam takut sangat je kannnn...sekali buka si hulk nih rupenye...



Makan kat warung dengan semua hero marvel...



Nih sofia dah tak mampu nak layan diorang berposing...lantok lerrrrr pose biase je...penat dah badan time nih...
























4 comments:

Lyn Yusoff said...

kat lokation tempat ni??
nampak menarik.. budak2 sukalah

Isteri kepada Suami said...

Lyn: hehe jonker walk melaka kak..

Mummydearie said...

Eh, tak tahu pun kat Jonker Walk ada muzium nih!

Isteri kepada Suami said...

Mummydearie: haha kitorang pn xtau jg..igt masuk2 kedai jual2 barang2 marvel..lps tu perasan die tulis muzium tingkat ats..haaa tu yg try terus..hehe