Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

1st Day Of 1st Chapter

  • Thursday, January 2, 2014
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Anyyeonghaseyo~~

    Hari ni dah 2hb untuk buku 2014 lah...hahaha secara official nya hari pertama bekerja untuk tahun 2014...huhu tapi sofia tak le hari pertama...semalam sofia keje juga..sebab ada isu yang kena setle..tapi tak le lama sofia duduk office...aihhh tapi liat juga lah nak bangun pagi tu sebab nak pegi keje...

    So..how your new year? perghh kat putrajaya ni...ramai orang macam ape dah...sofia balik lewat malam 31hb tuh..fuhhh  jalan jammed tahap gaban..office sebenarnya kira dekat juga dengan tempat sambutan ambang 2014..tuh yang stuck jugak lah kat jalan...

    Bila sofia tengok diorang yang semangat berkumpul untuk sambutan ambang ni kan...hurmmm rajinnya lah aihhh...tak pun, sofia nih dah tua untuk celebrate benda2 macam ni...memang maaaaalaaaaasssss gile...lagi lah berasak-asak dengan orang ramai..memang sofia stress rasanya...tuh pun singgah nak beli makanan pun sofia rasa ahhhhhh rimasnya...tuh la..memang confirm nih tanda2 sofia ni dah tua..hahaha

    Act, sofia dah rasa dulu musim-musim suka celebrate nih...ahaha..dah tuh ade hati pulak hati sofia nih nak berdetik pelik tgk org yang celebrate ni..haha..yelah, duluuuu..zaman muda mudi..sekarang ni dah tua semua jadi malasssss hhahaha..selagi dapat peluang berehat kat rumah...ohhh n ikmatnya lah aiii rasanya...

    Sofia punya first page semalam...ada juga tersasar dari senarai planning sofia untuk 2014 ni...hahaha..almaklumlah bile dah menyinggah tuh..memang ada juga la barang yang tersasar..haha...ok ok sofia kena kuatkan hati untuk capai hasrat 2014 nih...lepas ni...next next page...insya-Allah akan sofia gagahi elakkan benda-benda yang tersasar ni...kena paku kan kepala nih...

    Korang punya first page semalam macam mana? masih go on dengan wish list 2014 korang tak?









    3 comments:

    Lyn Yusoff said...

    mlm new duduk rumah jer..
    tak kuasa nak bersesak2 kat luar...

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: betul tuh kak...hahaha baik duduk rumah..indah sungguh perasaan bila duduk di rumah sebenarnya kan

    Mummydearie said...

    Kalau Sofia rasa dah tua, akak macamana ni? Hahaha...

    Jangan dipaku dalam kepala, kang tak pasal-pasal jadi pontianak pulak!

    Akak first day, macam biasa aje. Macam takda apa pun berlaku. Dah lama sebenarnya takda feeling2 excited nyambut tahun baru. Masa muda dulu pun takda juga :)