Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image Demo image

Year End Break

  • Monday, December 23, 2013
  • Isteri kepada Suami
  • Labels: , , , ,
  • Assalamualaikum wbt...Salam Sejahtera...






    Annyeonghaseyo~~

    Sofia rasa arini mesti ramai yang dah mula bercuti kan...kena pulak Rabu nanti public holiday...mesti ramai yang akan amik sambung cuti...

    Sofia tak dapat nak cuti bila hujung-hujung tahun :(( ape boleh buat...redha

    Btw, happy holiday untuk mereka yang bercuti...

    Ambil kesempatan bercuti nih untuk bergembira sepuas-puasnya...














    4 comments:

    Mummydearie said...

    Akak dah kehabisan cuti, zero-zero aje kat form tu. Next year kena start all over again dengan 16 days aje. Sedih gitu. Selamat cuti-cuti kat rumah untuk Sofia juga. Tahun depan lain dah ceritanya, ya tak?

    Isteri kepada Suami said...

    Mummydearie: yelah..sedih juga..huhu workload lg heavy next year..suspend nk ngadap tuh..tak tahu miracle apa yg akan berlaku thn dpn lagi la sofia rs cuak hehe

    Lyn Yusoff said...

    owh yg ni kata tajuk sama yer..
    hehehehe
    anyway, happy holiday

    Isteri kepada Suami said...

    Lyn: haha tajuk kita sama time nih kan